Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Brandkraan dichtgedraaid tijdens blussen

Toegevoegd: 10-09-2008, 11.39 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij de grote brand in de Bonedijkestraat in Vlissingen zijn de bluswerkzaamheden ernstig in gevaar gebracht nadat een brandkraan was dichtgedraaid.


De brandkraan op de hoek van de Bonedijkestraat met de Joost de Moorstraat werd tijdens de bluswerkzaamheden door een onbekende dichtgedraaid. Deze brandkraan zorgde echter voor de watertoevoer van brandweerlieden die in de brandende woning waren gegaan om deze te doorzoeken en de brand te blussen.

Doordat deze brandkraan was dichtgedraaid, ontstond volgens de politie een gevaarlijke situatie voor de brandweerlieden. De politie is dan ook op zoek naar diegene die de brandkraan heeft dichtgedraaid. Ook is men op zoek naar eventuele getuigen.

Mensen die meer weten kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of via 0900-8844.
 
Zie ook:
- Drie gewonden bij grote brand in Vlissingen (09-09-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (11-9-2008 om 15:12)
Wat EEN GROTE IDOOT Dit had weer een brandweerman/burger zijn of haar leven kunnen kosten hoop dat ze de dader te pakken krijgen en als taakstaf naar oefencentrum en naar t brandwonden centrum in beverwijk sturen om de gevolgen van zo'n grap al die mensen verbrand zijn!!!
M (10-9-2008 om 21:42)
Flink straffen! Alleen is dat vaak iets wat in nederland niet lijkt te kunnen..
Tom (10-9-2008 om 19:49)
Deze gast is bijzonder gestoord en verdient na arrestatie een mooi plekje in een psychiatrisch ziekenhuis! Wat een zieke zieke zieke geest heb je dan. Hier zijn geen woorden voor.
Onbegrijpelijk (10-9-2008 om 19:10)
Wat een domme aktie zeg. Het is jammer dat mensen die niet goed bij hun verstand zijn, gewoon tussen de normale mensen mogen wonen. Want de normale mens word er weer de dupe van door zulke geintjes. Je huis zal maar afbranden.
Ilse (10-9-2008 om 18:38)
Wat een idioot zeg... als ze hem/haar te pakken krijgen. Flink en heel veel straffen. Hoe verzin je het :?:?:?
Sonia basting (10-9-2008 om 18:38)
IK weet niet wat die mensen er van vinden om een medemens in gevaar te brengen ik hoop dat ze rap gevonden worden en een grote straf krijgen.
Cookie-instellingen beheren