Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedrijfsauto's opengebroken in Terneuzen

Toegevoegd: 11-09-2008, 08.58 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op een bedrijfsterrein aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen werden in de nacht van dinsdag op woensdag vier bedrijfsauto's opengebroken.


Uit alle auto's werd elektrisch gereedschap gestolen. Het gaat om twee kettingzaagmachines, twee bosmaaiers, een heggeschaar en een grondboor.

De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt volgens de politie enkele duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werkers (11-9-2008 om 18:41)
Die dieven zijn echt harde werkers volgens mij, want ze jatten alleen maar spullen waar je mee moet werken, zoals heggescharen e.d. Maar wat zielig als je op zo'n manier aan je gereedschap moet komen, ik koop dat gewoon. Of ben ik nou zo ouderwets??
Jan P (11-9-2008 om 16:56)
Kunnen de dieven daarmee aan het werk, hoeven ze hun rest van hun leven nooit meer te jatten. Maar ik denk dat het stelletje ratten daar te lui voor is.
Cookie-instellingen beheren