Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 269 km

Tien vrouwen slachtoffer zakkenrollers

Toegevoegd: 11-09-2008, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg en Zierikzee zijn donderdag diverse vrouwen het slachtoffer geworden van zakkenrollers.

In de binnenstad van Middelburg werd van drie vrouwen de portemonnee gerold uit hun tas. In het centrum van Zierikzee werden zeven vrouwen bestolen.


Eén van de vrouwen werd op straat aangesproken door een man die haar de weg vroeg. De vrouw liep met hem mee om hem de weg te wijzen. Toen ze even later thuis kwam, bleek haar portemonnee te zijn weggenomen uit haar fietstas.

Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (12-9-2008 om 19:09)
Plastic fantastic zeg ik maar, papiergeld moet gewoon gaan verdwijnen. Pinnen moet gratis worden voor de winkelier. Maar mensen moeten ook beter opletten. De daders zijn het ergste soort, lager dan laag.
Ab (12-9-2008 om 13:13)
Stop wat geld in je schoen, dat heb je nog wat over als er is gestolen en anders in je bh. Is misschien niet t eerste wat bij een vrouw opkomt maar is wel handig. Blijf van andermans spullen af.
Pippa (12-9-2008 om 10:54)
Iedereen kan het overkomen maar je kunt tegenwoordig nog geen lege melkfles buiten zetten! Bah,tuig van de richel! Ik zie vaak ook de portemonnee bovenop de boodschappen liggen,als je dat ziet maak de mensen attent erop doe ik ook!
Daisy (12-9-2008 om 10:20)
Daarom gebruik ik al jaren geen portemonnee meer . Jammer dat je nog niet overal met chip-knip kunt betalen.
Jan P (12-9-2008 om 09:47)
DHZ (12-9-2008 om 09:32 uur): Wel als één van de vrouwen hem de weg heeft gewezen. lijkt mij zo. En ze pakken alleen vrouwen, maar dat komt omdat ze misschien zoveel shoppen :p
DHZ (12-9-2008 om 09:32)
De reactie van J.P. slaat nergens op. (U komt toch toevallig niet uit Den Haag uit dat ronde torentje?)Als je een signalement zou hebben weet je ook wie het waar gedaan heeft. Deze mensen weten niet waar en hoe en door wie!
Cookie-instellingen beheren