Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Man rijdt twee keer achter elkaar flink te hard

Toegevoegd: 13-09-2008, 09.52 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Borsele is in ieder geval geen snelle leerder. Hij werd kort achter elkaar twee keer betrapt op te hard rijden.


De man werd zaterdag rond 06.30 uur op de A58 bij Rilland voor de eerste keer betrapt. Hij reed meer dan dertig kilometer per uur te hard. De man kreeg hiervoor een bekeuring.

Hierna reed de man echter heel hard weg en haalde even later een snelheid van ruim 145 kilometer per uur. Dit leverde hem een tweede bekeuring op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klepzeiker (14-9-2008 om 20:28)
Hebben ze nou NIETS anders te doen om 6.30 uur? Op een lege snelweg op zaterdagmorgen?, Tjonge tjonge.... Net zo'n beetje de tijd dat het dievengilde bezig is.... Ik vind het zielig voor die man...
Dom (14-9-2008 om 11:56)
Ja, wat moet je dan zeggen, ben je dan dom of ben je dan stom. Nou, wat zeg ik: misschien was de snelheidsmeter wel kapot. Nee, zo'n aktie getuigt niet van een hoog iq gehalte van het grijze brein. Maar misschien dat het leergeld helpt, en inziet dat voorop willen rijden best duur kan zijn.
Goesenaar (13-9-2008 om 09:56)
Deze ezel stoot zich wel 2 keer aan dezelfde steen
Cookie-instellingen beheren