Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 112 km

Gewonden bij zware aanrijding op dijk

Toegevoegd: 13-09-2008, 18.40 uur
Gewonden bij zware aanrijding op dijk
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een zware aanrijding op een dijk bij 's-Gravenpolder zijn zaterdagmiddag twee Polen gewond geraakt.

De twee zaten in de auto van een 23-jarige landgenoot die rond 16.20 uur in een bocht van de Nieuwe Hoondertsedijk de macht over het stuur verloor en tegen een boom botste. De auto kwam op zijn kant tot stilstand.


De bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn twee passagiers van 20- en 23 jaar hadden minder geluk. Zij raakten bij het ongeval wel gewond en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daar bleek dat de 20-jarige zijn arm had gebroken en de 23-jarige zijn bovenbeen.

De brandweer, enkele ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De inzet van de helikopter bleek niet noodzakelijk. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig is total loss.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren