Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Twee boetes voor Vlissingse bromfietser

Toegevoegd: 15-09-2008, 23.13 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag tijdens een surveillance een 18-jarige Vlissingse bromfietser tweemaal bekeurd.


De jongeman reed over de President Rooseveltlaan en maakte ter hoogte van de bushalte midden op de weg een wheely. Hij kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet.

Toen hem werd gevraagd naar zijn rijbewijs, gaf hij toe dat hij die niet had. Hij kreeg vervolgens twee boetes, één voor het maken van de wheely en één voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Overlast (17-9-2008 om 18:23)
Hallo Souburger, ik heb zelfs nog nooit met de politie gebeld, en ook doe ik genoeg met mn leven. Maar om iets met je leven te doen hoef je toch geen wheely's te maken zoals die scooter of Bo en Luke? En die scooters zijn er ook niet op gebouwd om wheely's te maken, koop een crossmotor dan.
Souburger (17-9-2008 om 10:10)
Volgens mij zijn julie ook echt van die mensen die voor elke scheet naar de politie bellen,en ja dat vinden ze prachtig,en dan lok je het toch wel een beetje uit vind ik,je kan die jongens,jongens er niet op af rekenen,en dat voor een wheely hou toch op zeg,ga wat met julie leven doen .
Dude (16-9-2008 om 20:21)
IETS flauw voor een wheely bekeuren, voor dat rijbewijs kan ik nog begrijpen. Maar die agent niet zo zielig was geweest om hem aan te houden voor een wheely, en hoe kan je de straten nou teroriseren met een brommer, ooit brommer gereden? Dat is heel wat minder gevaarlijk dan een gekaapt vliegtuig!
Overlast (16-9-2008 om 18:53)
Ik ben dan automobilist, en heb geen scooter. Maar als er iemand ZONDER AUTOrijbewijs op 2 wielen (dus op z'n zijkant rijd net als Bo en Luke), dan krijg je volgens mij ook een bekeuring hoor Souburger. Even nadenken Souburger, voor je iets zegt!!!
Overlast (16-9-2008 om 18:48)
Hallo Souburger, kan ik wel inkomen dat jij dat geen overlast vind. Volgens mij woon jij in Souburg, en was het delict in Vlissingen, dus daar hoor jij inderdaad niets van SLIMPIE. En waarom een wheely? Er zitten toch 2 wielen aan zo'n scooter? En dan nog zonder rijbewijs???
Nick (16-9-2008 om 17:37)
Lekker laten rijden die jongens. hopelijk vallen ze een keer goed.
Cookie-instellingen beheren