Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verliest zeer gevaarlijke medicijnen

Toegevoegd: 16-09-2008, 07.41 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 48-jarige man uit Vlissingen is gisteren een aantal zeer gevaarlijke medicijnen verloren.


Volgens de apotheek gaat het om de volgende medicijnen: meer dan tien tabletten Refusal, meer dan 20 tabletten van de pijnstiller Diclofonac, 10 mg - een half potje vol tabletten - van het slaapmiddel Indipramine en een bijna vol potje (25mg) van hetzelfde middel. Alle medicijnen zijn voor kinderen en volwassen bij ondeskundig gebruik zeer gevaarlijk.

De Vlissinger is vanaf de Stromenwijk in Middelburg via Koudekerke naar Vlissingen gefietst. Toen hij thuis kwam, merkte hij dat hij zijn medicijnen had verloren. Mocht iemand de medicijnen vinden, dan wordt men verzocht deze af te geven op het politiebureau.
 
Ook kan men de politie bellen: 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (16-9-2008 om 18:59)
Het zou misschien handig zijn om te vermelden welke route de meneer heeft gereden, je kan namelijk op verschillende manieren fietsen.
Bert (16-9-2008 om 17:48)
Ja Mimi dat kan inderdaad...maar we moeten al zoveel betalen op de dus. En een ongelukje zit in een klein hoekje Degene die ze verloor heeft aangifte gedaan dus dat is toch ook wel; wat waard dacht ik zo.
Mimi (16-9-2008 om 09:45)
Nog even en dan moeten verzekeraars een borg gaan vragen voor de afgegeven medicijnen. Er worden meer kostbare medicijnen 'verloren' dan pakken geld. Zolang het toch vergoed wordt worden mensen blijkbaar erg gemakkelijk.
Cookie-instellingen beheren