Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen Mercedes terug dankzij tracer

Toegevoegd: 16-09-2008, 13.18 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Een zogeheten tracer heeft er vandaag voor gezorgd dat een gestolen Mercedes werd terugbezorgd bij de eigenaar.


De auto werd tussen 23.00 en 08.15 uur gestolen vanaf een parkeerplaats aan de Landlustweg. Via de tracer, een apparaat waarmee via een satellietverbinding kan worden achterhaald waar het voertuig zich bevind, werd achterhaald dat de auto in Utrecht stond.

De auto werd zonder noemenswaardige schade aangetroffen. Een takelbedrijf heeft de auto weer naar Zeeland gebracht. De technische recherche zal een sporenonderzoek doen in de hoop dat er sporen worden gevonden die naar de dader leiden.

Het is onduidelijk hoe de auto is weggehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@John (17-9-2008 om 09:20)
@John; Nee hoor, daar zijn sommige bergingsbedrijven speciaal voor opgeleid. Hier is dat bijvoorbeeld Kuzee uit Souburg. Zal ook daar wel ergens zoiets wezen. Maar goed, mooi dat de auto terug is. Al blijft het jammer dat je tegenwoordig zo'n tracer nodig moet hebben.. En ze zijn nog duur ook!
Ik (17-9-2008 om 07:23)
Hopelijk worden er zo meer terug gevonden! Nu de daders nog...
John (16-9-2008 om 23:07)
Eerst de auto door een taxibedrijf terug laten brengen en daarna een sporenonderzoek ? Nou mochten ze iets vinden dan heeft dat gelijk alle waarde verloren met deze actie.
Cookie-instellingen beheren