Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw van 22 drinkt vijf keer te veel

Toegevoegd: 16-09-2008, 13.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht het rijbewijs ingenomen van een vrouw die vijf keer te veel had gedronken.


De vrouw, een 22-jarige Middelburgse automobiliste, werd even voor 03.00 uur betrapt op de Sloeweg. Ze bleek als beginnend bestuurder ongeveer vijf keer te veel gedronken te hebben.

Het rijbewijs van de vrouw werd ter plekke ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (17-9-2008 om 16:39)
Zelfs op de fiets is dronken rijden verboden. Ik denk dat je met een paar biertjes op niet dronken hoeft te zijn, misschien vertelt de blaaspijp nog wel dat je mag rijden, maar je reactiesnelheid gaat gigantisch achteruit na drank. Dus: doe maar niet.
Ikke (17-9-2008 om 16:32)
Tja, teveel is teveel! of het er nu 1 of 4 glazen waren... je weet dat je een risico loopt gepakt te worden. Het risico van alcohol in het verkeer is algemeen bekend. ga lopen of fietsen(wat eigenlijk ook niet mag) of neem een taxi?
Mimi (17-9-2008 om 08:28)
Mensen kennen hun eigen grenzen blijkbaar niet. Waarom alcohol in het verkeer niet helemaal verboden wordt begrijp ik nog steeds niet... maar dat zullen de meesten wel niet met me eens zijn...
Johan (17-9-2008 om 00:11)
Als beginnend bestuurder weer je wat je limiet is. Waarschijnlijk een goede les voor haar
John (16-9-2008 om 23:06)
Haha wat leuk, allemaal vriendjes en vriendinnetjes die haar nu zitten verdedigen. 1x of 5x te veel op, beginnend bestuurder of niet. gewoon fout en geen rijbewijs waardig. Met alcohol op achter het stuur dan zouden ze gewoon je rijbewijs in moeten trekken en 5 jaar rijverbod.
Tom (16-9-2008 om 23:02)
Moraalridder ben ik zeker niet, maar drinken en rijden mag niet. Drink wat fris en thuis een biertje, kan ook erg gezellig zijn. Maar drinken en dan autorijden.... nee, dat is een misdrijf. Klaar.
Cookie-instellingen beheren