Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 17-09-2008, 09.06 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - Een 56-jarige man is woensdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met zijn auto in een sloot was beland.


De man, woonachtig in Burgh Haamstede, reed rond 05.55 uur met zijn auto in een sloot naast de Oost Westweg (N255) bij Kamperland. Aanvankelijk werd gemeld dat hij niet zelf uit zijn auto kon komen, maar toen de gealarmeerde hulpdiensten ter plekke kwamen stond de man al naast zijn auto.

De ambulance kwam ter plekke, maar de man bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel bleek uit een blaastest dat de man vier keer te veel gedronken had. Zodoende werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaoz (18-9-2008 om 09:15)
Yup! Maarja, als je op een feestje bent, niet er kan blijven slapen en met de auto bent, waarom niet? Als je niet word gepakt is 't stukken goedkoper dan een dure taxi! (zo denk je dan, dan denk je echt niet over evt. slachtoffers of ander leed)
Ed (18-9-2008 om 00:05)
Ze moeten toch eens harder gaan op treden tegen personen die onder invloed een voertuig besturen. Gewoon een gigantische boete opleggen en rijbewijs minimaal een jaar in nemen, dan zullen ze wel eerder nadenken. En niet zoals nu een boete van onder de duizend euro en rijbewijs een paar dagen kwijt
Cor (17-9-2008 om 18:27)
Nooit meer teruggeven dat rijbewijs.Er moet zeker eerst een gewonde of een dode vallen.Ga maar lekker fietsen buitenlucht is goed voor je.
Lange-Jeroen (17-9-2008 om 17:27)
Goed zo! De politie zou eens vaker 's morgens vroeg moeten controleren op dat soort gevalletjes in de auto, zou echt niet slecht zijn en nog eens flink wat opleveren aan de staat.
Joost (17-9-2008 om 17:23)
Rijbewijs innemen mooi. Maar wie draait op voor de kosten van dit akkefietje. Logisch lijkt mij de veroorzaker.
Nance (17-9-2008 om 09:52)
Het lijkt wel een hype dronken achter het stuur.
Cookie-instellingen beheren