Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Grote hulpverleningsoefening s Gravenpolder

Toegevoegd: 24-09-2008, 17.46 uur
Grote hulpverleningsoefening s Gravenpolder
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is maandagavond een grote hulpverleningsoefening gehouden.


Voor de oefening was op de Nieuwe Hoondertsedijk een ongeval nagebootst tussen twee personenauto's en een tractor. Doordat de tractor met een flinke vaart vanuit een oprit de dijk op was gereden, waren twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.

Door de klap raakten beide auto's van de dijk. Eén auto kwam op zijn kant terecht. In deze auto zat één persoon bekneld met zijn benen onder het dashboard. Ook had dit slachtoffer nekklachten. Een tweede inzittende was uit de auto geslingerd en verderop in een sloot terecht gekomen.

In de andere auto bevonden zich twee slachtoffers. De bijrijder moest door middel van een noodbevrijding uit de auto gehaald worden omdat zijn situatie onstabiel was. De bestuurder van deze auto had last van nekklachten en zat met zijn voet vast tussen de pedalen.

De brandweer van 's-Gravenpolder kreeg assistentie van de brandweer uit Baarland en de hulpverleningsgroep uit Goes. Bij de oefening werd gebruik gemaakt van verschillende soorten redgereedschap. Er kan teruggezien worden op een geslaagde oefening.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren