Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Vrouw bij supermarkt beroofd van tas

Toegevoegd: 24-09-2008, 23.55 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg is woensdag tussen 14.30 en 14.45 uur een 59-jarige vrouw uit de gemeente Veere van haar tas beroofd.


De vrouw deed haar boodschappen in haar fietstas terwijl haar tas aan de haak van een boodschappenkar hing. Langs de achterkant kwam een jongeman op de fiets aan, gaf een duw en pakte de tas uit de winkelwagen.

Een automobilist die daar ook stond, is nog achter de jongeman aan gereden, maar raakte hem kwijt. In de tas zaten sleutels, persoonlijke papieren, rookwaar en enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (25-9-2008 om 11:28)
Blijf met je poten van iemand anders spullen af,maar wie gaat er tegenwoordig nog met zo veel geld over straat,dat kan in deze tijd niet meer,maar je moet gewoon van iemand anders spullen afblijven,ik wens deze mevrouw heel veel sterkte toe,ik hoop dat ze die persoon pakken .
E (25-9-2008 om 11:08)
Als de dader lef heeft om die tas te jatten, moet hij ook het lef hebben om zijn eigen bij de politie te melden. En die tas MET inhoud terug te geven aan het slachtoffer. anderzijds slachtoffer voortaan uw tas maar vasthouden!!!! Voor de rest heel veel sterkte
B (25-9-2008 om 07:05)
Verdorie, kunnen we geen boodschappen meer inladen ook,blijf met je tengels van andermans spullen af. anderzijds was deze mevr een makkelijk slachtoffer, hou je tas vast!
Cookie-instellingen beheren