Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt door na ongeluk met letsel in Goes

Toegevoegd: 28-09-2008, 12.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is zaterdagochtend een automobilist doorgereden nadat hij een 17-jarige bromfietser had aangereden.


De bromfietser, woonachtig in de gemeente Noord-Beveland, reed rond 07.30 uur over de Ringbaan West toen hij rechts de spoorwegovergang over wilde steken en aan de achterzijde werd aangereden door de automobilist.

De bromfietser raakte door de botsing ten val waardoor zijn voertuig aan de voor-, achter- en linkerzijde beschadigd raakte. De jongen hield aan de val pijnlijke plekken op beide benen over.

De bestuurder van de auo reed na de botsing door in de richting van de Zuidvlietstraat. De politie heeft hem nog niet kunnen traceren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yannick (1-10-2008 om 21:53)
Sterkte gozer!
Tanja (28-9-2008 om 21:18)
Als auto-bestuurder, en als mens, vraag ik me steeds vaker af waar we toch mee bezig zijn. We worden harder, harder en steeds vaker onverschillig. Een fout? Ikke niet! Ik neem geen verantwoording. Helaas is dit de trent waar we mee moeten leven. Zolang een slachtoffer geen bekend gezicht heeft????
Cookie-instellingen beheren