Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen klemgereden en bespuugd in Goes

Toegevoegd: 29-09-2008, 14.20 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vrijdagmiddag een 10-jarige jongen door vijf jongens klemgereden en vervolgens bespuugd.

Het voorval vond rond 15.30 uur plaats bij spoorwegovergang 'Ockenburg'. De jongen fietste daar samen met zijn oudere broertje toen ze het groepje ter hoogte van Medisch Centrum De Pijlers in wilden halen.


Toen de 10-jarige jongen de spoorwegovergang overstak kwam een van de vijf jongens voor hem kwam fietsen en hem tot stoppen dwong. Drie andere jongens kwamen naast hem staan. Eén stond naast hem zodat hij niet verder kon fietsen. De 10-jarige jongen werd vervolgens bespuugd. De groep reed daarna door in de richting van het Stationspark.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844. De politie heeft een signalement van de daders. De vijf belagers waren allemaal 14 á 15 jaar oud. Drie van hen waren blank, twee hadden een donkere huidskleur.

De jongen die de 10-jarig bespuugde was volgens de politie een blanke jongen met blond haar. Hij was tussen de 1.50 en 1.60 meter lang, droeg een fel geel shirt met korte mouwen, een spijkerbroek en een zwart petje.

De jongen fietste op een zilverkleurige herenfiets en had een schooltas bij zich. Een van de donkere jongens viel op vanwege zijn langere haar in de nek waarin hij witte kraaltjes droeg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (30-9-2008 om 20:04)
De meeste scholen hebben een smoelenboek, hier zullen ze echt wel instaan hoor. Gasten oppakken en tja, eigenlijk moet een hele klas er overheen spugen, kunnen ze zien hoe smerig het is! Ben benieuwd hoe ze eruit zien met 16-18 jaar en wat ze dan uitvreten....
Vonck (30-9-2008 om 17:52)
Lof voor alle mensen die langsfietsen en hier niets van zeggen! Vooral aan jezelf denken in deze maatschappij! @ Zeeuwse.. Alle scholen zitten om de pijlers. Ieder hebben ze een paar honderd 1e en 2e klassers. En wie zegt dat ze op één school zitten.
Robert (30-9-2008 om 14:38)
Moet dat de nieuwe generatie worden, waar moet het toch heen met de mensheid?
K (30-9-2008 om 13:33)
Treiterkoppen blijf je houden...kunnen de kinders vaak ook niets aan doen. Wellicht te weinig aandacht thuis..elk wel opgevoed kind leert respect te hebben voor de medemens..Dus deze ouders graag straffen en naar een opvoedcampus sturen!!
Maaike (30-9-2008 om 11:00)
Wat een ettertjes lopen er toch rond de laatste jaren op straat. Hebben ze nou echt niks beters te doen dan dit soort machtsspelletjes te spelen om maar stoer over te komen bij hun vriendjes? Hopelijk worden ze gepakt en flink gestraft door de politie én ouders!
Jojo (30-9-2008 om 09:42)
Echt heel kinderachtig hoor. Ik hoop dat ze de daders pakken.
Cookie-instellingen beheren