Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar aangehouden met harddrugs

Toegevoegd: 18-10-2008, 20.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 32-jarige Goesenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden door de Zeeuwse politie, omdat hij in het bezit was van harddrugs.

Agenten troffen de man rond kwart over drie aan in de Pyntorenstraat waar ze hem fouilleerden. Bij de man werd een onbekende hoeveelheid cocaine aangetroffen. De man probeerde het met de agenten op een accoordje te gooien. De agenten maakten hem duidelijk dat hij gen politieagenten mocht omkopen en zegden hem verbaal aan voor dit feit.


Toen de Goesenaar doorhad dat hij werkelijk mee moest naar het politiebureau werd hij erg grof in de mond. Eenmaal in de cel op het bureau schopte hij onophoudelijk tegen de celdeur en plaste hij in zijn tijdelijk verblijf. De schoonmaakkosten worden op de verdachte verhaald.

Een van de dienstdoende agenten is door de man bespuugd. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd en daar wordt hij vandaag verder verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (21-10-2008 om 21:12)
Roepen van "Het is 2008!" gaat pas helemaal nergens over. Ligt er maar net aan in welk milieu je zit. In
Xxxx (21-10-2008 om 09:21)
Wat een domme reactie ook al hard drugs in goes nau ja is toch overal hou je toch niet tegen nergens in welke stad ook ieder voor zich toch wat leef die persoon in het verleden wake up is 2008
Hardwerkende "gebruiker" (19-10-2008 om 20:00)
@ John.Dus jij concludeerd gelijk dat alle gebruikers niet willen werken en aan alles schijt hebben???Ik gebruik soms ook wel eens wat,maar ik werk wel 60 tot 80 uur per week en ik heb zeker wel het respect voor anderen!!Dus ..... ff lekker op met je vooroordelen!!
Sjakie (19-10-2008 om 17:21)
Als iemand nu gewoon een gebruikershoeveelheid van die zooi bij heeft, en daar verder niemand kwaad mee doet....laat m dan lekker, als ie alleen zichzelf schade aan doet.
Ook al in Goes (19-10-2008 om 15:31)
Huhh? Ook al harddrugs in Goes?? Die man zal vast niet normaal zijn dan, als je ziet wat hij allemaal deed. Als ik het zo lees lijkt het op hondsdolheid. Jammer voor de arme man, maar dat zal wel PZZ worden als hij vrijkomt.
John (19-10-2008 om 14:00)
Cocaine en andere drugs is slecht voor de economie , Ook de gebruikers hiervan , ze willen hierdoor niet werken. en hebben schijt aan alles. Dus verdwijnt er veel geld in de criminele sektor. Veel strenger aanpakken inderdaad. Lekker laten zitten daar.
Cookie-instellingen beheren