Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Drie woninginbraken in Yerseke

Toegevoegd: 19-10-2008, 20.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Onbekenden hebben zaterdag ingebroken in drie woningen aan de Molenlaan en Begonialaan in Yerseke.


In een woning aan de Molenlaan is de toegang van de woning geforceerd om binnen te komen. De politie trof in de woning een enorme ravage aan. De inbrekers hebben een geldkistje met wat papieren meegenomen uit de woning.

Bij twee andere woningen aan de Begonialaan werd eveneens ingebroken. Ook hier werd door de inbrekers de toegang tot de woningen geforceerd. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen uit deze woningen.



De technische recherche van de politie gaat in alle woningen een sporenonderzoek doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Probeer eens bij mij? (21-10-2008 om 19:44)
Nu hoop ik toch zo dat ze dat bij mij ook eens proberen. Ik woon ook in desbetreffende wijk, dus kom 's nachts ook eens bij mij langs aub. Ik beloof je dat ik niet de politie zal bellen, je mag bij mij afrekenen.
Cookie-instellingen beheren