Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 120 km

Politie zoekt mannen in verband met tasjesroof

Toegevoegd: 21-10-2008, 09.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is in verband met de gewelddadige tasjesroof die zondag in Middelburg werd gepleegd op zoek naar twee specifieke personen.


Zondag werd op de kruising Groenmarkt/Nieuwe Burg rond 15.00 uur een 73-jarige Rotterdamse beroofd van haar tas. Ze raakte daarbij gewond. De vrouw werd na het voorval geholpen door een onbekende man. De politie is naar hem op zoek.

De man sprak in een voor de vrouw onbekende taal. Mogelijk heeft de man echter iets gezien wat de politie meer duidelijkheid kan geven over de zaak. De man heeft ook nog een kort gesprek gevoerd, in dezelfde taal, met een andere man.
 

De tweede man was aan het werk op een steiger bij de gevel van een pand aan de Groenmarkt. De politie wil heel graag in contact komen met deze beide mannen. Zij kunnen zich melden bij de politie in Middelburg, of bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.
 
Zie ook:
- Gewelddadige tasjesroof in Middelburg (19-10-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (21-10-2008 om 19:56)
Politie ga dan eens kijken bij die steiger het zou tog zomaar kunnen dat deze mannen daar werken en dus gewoon ergens op de steiger aanwezig zijn door de andere taal is het mogelijk dat ze deze oproep niet kunnen lezen en dus niet weten dat ze gezocht worden. met andere woorden: ga de straat op!
Cookie-instellingen beheren