Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Terneuzense brandweer blust brand in container

Toegevoegd: 22-12-2005, 23.47 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Bij kartonfabrikant Elopak B.V. aan de F.J. Haarmanweg in Terneuzen heeft donderdagavond een containerbrand gewoed.

Rond vijf over half zeven werd één van de blusgroepen van de kazerne in Terneuzen opgepiept voor een de brandmelding. De leden van deze blusgroep bemanden binnen korte tijd de tankautospuit 5630. De spuitgasten rukten uit onder prioriteit één.

Eénmaal ter plaatse bleek de brand te woedden in en om een grote container die was aangesloten op het afzuigsysteem van de fabriek. Daarom werd besloten de container met een haakarmvoertuig van de brandweer te verplaatsen.

De brandweerlieden hebben vervolgens de brand geblust. Over eventuele schade is niets bekend. Ook over de oorzaak van de brand is niets bekend.

De brandweerlieden konden rond acht uur weer inrukken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren