Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 431 km

Jongen bekneld onder auto in Goes

Toegevoegd: 24-11-2008, 15.35 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 17-jarige bromfietser uit Yerseke is maandagochtend rond 07.30 uur op het Stationsplein in Goes bekneld komen te zitten onder een auto.


De bestuurder van de auto, een 37-jarige Goesenaar, kwam vanaf het NS-station aangereden. Hij draaide in naar links om vervolgens achteruit in te parkeren. Terwijl hji stilstond en achteruit wilde rijden, kwam hij in botsing met de bromfietser die vanaf de Buys Ballotstraat aan kwam rijden.

De bromfietser botste tegen de linker zijkant van de auto, kwam ten val en schoot met zijn benen onder de auto. Met behulp van de brandweer werd de auto gelift en kon het slachtoffer vanonder de auto worden gehaald.

Zijn letsel leek mee te vallen, slechts een pijnlijke knie en wat schrammen. Hij is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (26-11-2008 om 15:18)
De scooterrijder had idd voorrang, maar daar heb je zo lekker veel aan als je onder een auto ligt. En ff voor de verkeerslessen, voorrang moet je KRIJGEN en niet zoals waarschijnlijk in dit geval voorrang NEMEN! Als je voorrang krijgt dan weet je iig dat je gezien bent.
Johnk (26-11-2008 om 12:43)
Op sommige plekken kom je er niet onderuit om het verkeer te hinderen omdat het bijvoorbeeld te smal is en als je gaat staan wachten er een file komt van tig kilometer. Auto's zie je daar elkaar ook wel de kans geven om te parkeren terwijl de fietsers en bromfietsers er tussendoor blijven vliegen
Zeeuw 2 (25-11-2008 om 18:10)
Als je een beetje oplet zie je toch dat iemand wil inparkeren en als je een beetje fatsoen heb wacht je daar even op!
Zeeuw (25-11-2008 om 16:00)
Nooit geleerd dat bij in of uitparkeren je geen andere weggebruikers mag hinderen ik wel. dus ik denk dat de automobilist beter had uitgekeken voordat hij ging inparkeren
Vlissinger (25-11-2008 om 13:32)
Goed lezen, de auto stond "STIL" . Maar de automobilist zal wel de schuld krijgen doordat hij stilstond heeft hij de bromfietser, die niet goed uit keek, gehinderd en is het arme jong tegen hem aangereden en gevallen.
Mo (25-11-2008 om 11:11)
Hé runner-boy. Nooit opgelet tijdens de verkeerslessen? Achteruitrijdend verkeer heeft geen voorrang hoor!
Cookie-instellingen beheren