Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Inbraken Toversluis in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 24-11-2008, 15.42 uur
Door: Politie Zeeland
SLUIS - De politie toont morgen in het tv-programma 'Opsporing Verzocht' beelden van een inbraak in het bedrijf Toversluis in Sluis.


In Toversluis is onder meer een gokhal gevestigd, waar meerdere gokautomaten staan. Dit jaar vonden al verschillende inbraken plaats. Hierbij zijn vele gokautomaten vernield en is een aanzienlijk geldbedrag ontvreemd.

Met behulp van een camerasysteem zijn er beelden opgenomen van de laatste inbraken op maandag 22 september en dinsdag 7 oktober. Op deze beelden is te zien dat drie verschillende daders zich de toegang tot het pand verschaffen.

Deze daders hebben diverse gokapparaten met geweld geopend en het geld weggenomen. De daders hebben getracht het gelaat af te schermen door mutsen en capuchons te dragen, maar hun gezichten zijn toch te zien. Deze camerabeelden zullen in de uitzending worden getoond.

Getuigen kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 1 van 21:50 uur tot 22:25 uur. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt op woensdag 26 november om 10:05 uur op Nederland 2 herhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lara (25-11-2008 om 16:35)
Ik mag dat zelf beslissen, en ik vind dit leuk wat moet ik anders met mijn zakgeld doen! Ik vind het erg goed dat ze die beelden laten zien want die dieven moeten opgepakt worden!
Hennie (24-11-2008 om 19:18)
Sorry Lara, maar misschien zou je je weggegooide centen beter kunnen gebruiken!
Lara (24-11-2008 om 17:47)
Heel goed dat ze de beelden gaan uitzenden! Het is toch belachelijk dat je dingen gaat vernielen en gaat stelen! Hopen dat ze snel achter de daders komen, want ik wil er nog heel erg vaak en met plezier naartoe en ik wil ook nog alle spellen kunnen spelen!
Cookie-instellingen beheren