Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Camper belandt in put Grensweg Rilland

Toegevoegd: 24-11-2008, 17.47 uur
Camper belandt in put Grensweg Rilland
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de Grensweg bij Rilland is dit weekeinde een camper in een droogstaande brandput gereden.


De bestuurder van de camper reed zaterdag in het donker achteruit en had niet in de gaten dat achter hem een grote put lag. Het voertuig kon niet meer op eigen kracht uit de put komen en zodoende werd Jac. Goud B.V. uit Waarde ingeschakeld.

Met behulp van een lier en een vrachtwagen met een autolaadkraan is de camper weer uit de put gehaald. Over de ontstane schade is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romano (25-11-2008 om 11:40)
Ken je die van die beste stuurlui...... Jullie waren vast op de hoogte van de licht en weersgesteldheid terplaatse. Jullie zijn vast chauffeur van het jaar. Kom op zeg wordt eens volwassen
Hennie (24-11-2008 om 22:04)
Opnieuw een geval van een automobilist die geen chauffeur is zoals duizenden anderen!
Nou ja (24-11-2008 om 19:03)
Nou ja, als hij alleen maar wilde draaien, dan is hij wel erg ver achteruit gereden. Hier had een vrachtwagen met aanhanger nog kunnen draaien. De man had iets te veel ruimte nodig zo te zien, of wilde hij toch gaan kamperen daar?
Cookie-instellingen beheren