Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt woning binnen door gladheid

Toegevoegd: 25-11-2008, 08.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van maandag op dinsdag een automobilist met zijn voertuig een woning binnengereden.


De bestuurder, een 20-jarige Terneuzenaar, kwam uit de richting van de Katspolderweg en wilde rechtsaf de Noteneeweg inslaan. Hij raakte daarbij echter door de gladheid in de slip en reed hierdoor de pui van een woning binnen.

De woning en de auto liepen aanzienlijke schade op. De man raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cabriodriver (27-11-2008 om 12:10)
De regering zou eigenlijk aan het rijbewijs een verplichte slipcursus moeten toevoegen , er zijn mensen zat die weinig of geen ervaring hebben in de sneeuw.
Tja .... 20 ? (25-11-2008 om 16:28)
Kan me niet voorstellen dat wanneer je rekening houdt met de omstandigheden en een verantwoorde snelheid aanhoudt, dat je dan over de stoeprand, over de stoep en dan nog eens door de voortuin de gevel kan rammen.
Jan (25-11-2008 om 10:33)
Als je bekijkt met welke snelheden wordt gereden op de Katspolderlaan alvorens een haakse bocht te nemen richting jachthaven is dit resultaat (helaas) bijna voorzienbaar, zeker onder de huidige weersomstandigheden.
Cookie-instellingen beheren