Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve winkeldief overmeesterd

Toegevoegd: 04-12-2008, 20.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Winkelend publiek heeft vanmiddag in Middelburg een agressieve winkeldief overmeesterd.


De dief, een 54-jarige man uit Middelburg, verliet rond 17.10 uur een winkel aan de Johan van Reigersbergstraat. Het alarm ging af en hierop renden twee medewerksters achter hem aan. Ze vroegen of ze de tas van de man mochten zien. Deze werd hierop agressief en sloeg wild om zich heen.

Omstanders schoten te hulp, overmeesterden de man en droegen hem over aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werken (8-12-2008 om 00:23)
@David, Als je gaat werken David, dat wil ook wel eens schelen. Dan hoef je niet te stelen, maar verdien je zelf je geld, en heb je anderen niet te laten werken en te bestelen. De volgende dief mag het bij mij proberen, dan word er weer 1 gevangen. Wat een min volk die dieven
Rob (7-12-2008 om 14:59)
Stelen doe je niet.Stelen van mensen met weinig geld of iemand met meer geld. Maakt niet uit.Afblijven. Heel erg simpel.Daarnaast mensen die in de verdomhoek zitten. Moet we ook solidair in zijn.Maar wel samen.Alleen zo wordt het beter op deze aardkloot. Respect! Daar draait het om. Met alles.
Peter. (7-12-2008 om 12:35)
Juist, dát wilde ik weten John. Een reactie van een getuige: dank je.
John (7-12-2008 om 12:23)
@David (5-12-2008 om 10:44 uur) kopjes en luchtverfrissers kun je niet eten en lijken me niet echt een levensbehoefte
John (7-12-2008 om 12:21)
Ja ik was er bij peter wat zou je willen weten ? dat hij oa kopjes en luchtverfrisser had gejat ? dat hij met zijn sleutelbos naar de caissières en ons sloeg? of hoe hij langs achteren is vastgepakt en tegen de grond gewerkt ? of hoe dapper de caissière aan bleef houden voor hun spullen ?
Peter (6-12-2008 om 15:57)
Veroordelen op basis van weinig tot geen gegevens, (een krantebericht) het is de mode tegenwoordig. Is hier iemand die ook maar iets van de feiten kent? Met die persoon zou ik wel eens willen praten.
Cookie-instellingen beheren