Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder spoorloos na ongeval A58

Toegevoegd: 07-12-2008, 09.42 uur
Bestuurder spoorloos na ongeval A58
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Vrijdagavond vond er bij de ingang van de Vlaketunnel op de A58 een eenzijdig ongeval plaats.


De politie Zeeland kreeg de melding rond half negen binnen. In eerste instantie was er sprake van een ongeval waarbij een persoon bekneld zou zitten in zijn auto. Eenmaal ter plekke bleek de bestuurder van de personenauto spoorloos.

Ongeveer dertig brandweermannen hebben met warmtecamera's de ruime omgeving afgezocht om de bestuurder te vinden. Ook was er een ambulance was ter plekke gekomen.

De bestuurder bleek later op de avond bij een familielid te zijn. De automobilist, afkomstig uit Tholen, is vermoedelijk in de berm terecht gekomen, geslipt om vervolgens over de kop via een betonplaat tegen de vangrail tot stilstand te komen.

De auto is zwaar beschadigd en de automobilist ging naar de huisarts voor eventuele behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mu (9-12-2008 om 18:14)
Gezopen of niet, het verlaten van de locatie van een ongeval zonder je identiteit vrij te geven is strafbaar!
.. (8-12-2008 om 18:03)
Wel bijzonder dat hij dan niet even heeft gewacht om zijn verhaal aan de politie te vertellen! Wat is dan volgens jouw wél de reden dat hij ineens spoorloos verdwenen was?? Even op de koffie bij familie??
Algemeen (8-12-2008 om 17:34)
Beste Jorien, iedereen mag hier zijn mening plaatsen. Maar als je zeer dicht verbonden bent met een slachtoffer, komen alle opmerkingen hard aan en helaas zal dit altijd zo blijven. Misschien helpt het als je de mensen beknopt verslag doet van wat er nu eigenlijk is gebeurd. Sterkte met je broer!
Jorien (8-12-2008 om 17:06)
Hij had geen drank op en denk voortaan eerst even na voordat je een reactie zet! Ik ben zijn zusje en ik weet hoe het gebeurt is dus denk ff na voordat je reageert op dit artikel wil je!
Joop (8-12-2008 om 11:32)
Inderdaad, alle kosten laten betalen, hij had dan maar zich moeten melden bij de politie, ook de volgende dag is blaastest nog uit te voeren en alcohol-promilage aan te tonen, dit stiekeme gedrag zwaar straffen, dronken bestuurders maken al genoeg slachtoffers!
K (8-12-2008 om 09:48)
En zo ontliep hij de blaastest. meschien helpt het om mensen die de plek van het ongeval verlaten een hele dikke boete te geven en op te laten draaien voor de hulpverlenings kosten.
Cookie-instellingen beheren