Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 345 km

Twee jongens mishandeld Oost-Souburg

Toegevoegd: 07-12-2008, 09.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vrijdagavond rond kwart voor elf vond in de Paspoortstraat in Oost Souburg een mishandeling plaats.


Twee jonge mannen zaten een frietje te eten in de Paspoortstraat toen er twee personen op een scooter aan kwamen rijden. De scooter reed hen voorbij en stopte daarna.

De scooterpassagier kwam op beide jonge mannen aflopen en gaf een van hen een vuistslag op het hoofd waarna hij het slachtoffer zei op de grond te gaan liggen tot hij weer bij de scooter was.

De andere jonge man, 18-jarige Oost-Souburger, werd ook bevolen op de grond te gaan liggen. Eenmaal op de grond liggend is er een baksteen op zijn rug gegooid door de nog onbekend gebleven scooterpassagier.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (8-12-2008 om 13:25)
Goed werk!! aanpakken die hangjongeren bij de frietzaak! Goed voorbeeld doet volgen
Peet (7-12-2008 om 21:18)
Toch raar ik woon ook in schoonenburg... Voorheen witte wijk maar hier komen ze wel altyd en stappen nog uit ook ! Al dat hysterische volk wat in de ijsselstraat woont wat al belt als er iemand zijn muziek wat te hard heeft staan, staat er nog van te kijken ook dat ze niet meer komen ...
Cobus (7-12-2008 om 14:26)
Sterker nog... Als hier in de wijk (schonenburg Oost-Souburg) wat aan de hand is komen ze niet eens. In 8 van de 10 wordt de melding direct gesloten en nemen ze het ter kennis aan. En als ze dan komen dan komen ze de auto niet uit omdat de veroorzakers niet echt frisse lui zijn!
Eszteca (7-12-2008 om 12:54)
Daar moet de politie meer tege doen inplaats van op licht contorleren sochtend en brommers aan houde .. dat souburg ..is gewoon niet veilig
Cookie-instellingen beheren