Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje en scooter gaan in vlammen op in Goes

Toegevoegd: 07-12-2008, 17.19 uur
Busje en scooter gaan in vlammen op in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes zijn zaterdag een scooter en een bestelbus in vlammen opgegaan. Vrijdagavond werd de brandweer ook al opgeroepen voor het blussen van twee brandende containers.


De scooter stond 's ochtends vroeg in brand op het Stationsplein. De brand werd rond 03.45 uur ontdekt. De brandweer had het vuur na de inzet van één straal hoge druk snel onder controle.

De brandende bestelbus werd rond 07.00 uur opgemerkt op de 's-Heer Elsdorpweg. De brandweer heeft de bus, die geparkeerd stond op een terrein naast een schoolgebouw, geblust. Brandstichting wordt niet uigesloten.

Het brandje van vrijdag woedde op het Stationspark.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Streepjescode (8-12-2008 om 12:46)
In Goes kunnen ze er ook wat van. het is niet alleen in Arnemuiden raak.....
Frans 1 (7-12-2008 om 17:46)
Als het minderjarige brandstichters zijn en worden opgepakt, dienen de ouders de volledige schade te betalen. Voor de minderjarige is een taakstraf niet voldoende.
Cookie-instellingen beheren