Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met brommer in Terneuzen

Toegevoegd: 08-12-2008, 09.34 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een aanrijding op het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen zijn zondagmiddag een bromfietser en zijn passagier gewond geraakt.


De slachtoffers reden rond 14.50 uur over het Oostelijk Bolwerk, komende vanuit de richting van de Van Steenbergenlaan en gaan de in de richting van het Waterfront. Ter hoogte van de flat De Veste wilde een automobilist, een 23-jarige man uit Terneuzen, rechts afslaan naar de oprit.

Om de oprit op te kunnen rijden stuurde hij eerst even naar links. De bromfietser dacht daardoor dat de auto een parkeervak in wilde draaien en reed er daarom rechts voorbij. Op datzelfde moment reed de auto naar rechts en kwamen de twee met elkaar in botsing.
 
De bromfietser en zijn passagier, 16 en 17 jaar en afkomstig uit Terneuzen, zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Catharina (9-12-2008 om 11:34)
Beste Meneer Hans ik weet het niet beter als iedereen die zijn of haar rijbewijs heeft gehaald het gaat hier niet om beter weten
Luc (8-12-2008 om 12:02)
Ik weet natuurlijk niet oftie richting aangaf.Mijnsziens is dit niet het geval geweest daar de bromfietser dan gewoon kon zien datie af ging slaan.Geen richting aangeven mag wat mij betreft dan ook ergernis nummer 1 zijn in het verkeer.
Hans (8-12-2008 om 10:17)
Jawel catharina, we zullen precies doen wat u zegt, want u weet het blijkbaar allemaal zo goed!!!!!!!!!!!
Catharina (8-12-2008 om 09:56)
Een fout die veelbestuurders maken eerst naar rechts draaien en dan afslaan ga eens in het midden van de weghelft rijden en draai niet te vroeg in let vooral goed op brommers en fietsers bescherm je als bestuurder in het verkeer en niet met zoveel haast de weg op
Cookie-instellingen beheren