Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Buitenbrandje Van Cittersweg Arnemuiden

Toegevoegd: 08-12-2008, 10.01 uur
Buitenbrandje Van Cittersweg Arnemuiden
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden heeft zondagochtend een buitenbrandje geblust op de Van Cittersweg.


Onbekenden hadden rond 11.10 uur wat oud papier in brand gestoken. De brandweer heeft het brandende materiaal uit elkaar getrokken en met één straal hoge druk afgeblust.

Van de brandstichter(s) ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnemuidenaar (9-12-2008 om 15:08)
Dat is toch ook bij dit nieuws niet het geval!! Betrek geen dingen erbij die hier helemaal los van staan!! Alsof de brand van de chinees niet nog steeds impact heeft op heel veel inwoners van Arnemuiden!
Ano (9-12-2008 om 12:23)
Ik bedoel zeer zeker niet alle arnemuidenaren maar we zullen wel zien met oudjaar! ik stak vroeger ook alles in de fik(met oudjaar dan) dus ik veroordeel niemand! kan er de humor wel van inzien zolang er geen doden of gewonden vallen!
Mislittle (9-12-2008 om 08:08)
Jongelui?? wat word daarme bedoeld ... alsof oudere altijd braaf zijn de ene tiener sticht een brandje en de gehele jeugd krijgt een naam. hoe zit dat dan met de jongeren die zich aan de regels houden ? vind het onzin dat er door een brandje meteen de jongeren de schuld krijgen!!!
Ook een Arnemuidenaar (8-12-2008 om 21:01)
Een brandje stichten ergens op een afgelege terrein hoeft niet gelijk te zeggen dat ze daarmee een huis in brand zetten.. Iedereen haalt toch wel eens kattekwaad uit? Altijd maar zeuren over de jeugd alsof iedereen vroeger zo braaf was!
Arnemuidenaar (8-12-2008 om 14:26)
Nou ja, net alsof nergens anders wat gebeurd met oud en nieuw!!!!! Wat een opmerking zeg!!!!!! Belachelijk is het, en trouwens ik hoop niet dat je hiermee alle arnemuidenaren bedoelt!
Andre (8-12-2008 om 13:40)
Ze hebben gewoon met hun poten van dat papier af te blijven. Het is eenmalig flink uit de hand gelopen in Arnemuiden (waar wel eens niet???). Arnemuiden heeft een slechte naam gekregen maar vlak de jongelui van andere dorpen ook niet uit
Cookie-instellingen beheren