Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Autobrandje op A58 bij Shell Arnemuiden

Toegevoegd: 14-12-2008, 19.23 uur
Autobrandje op A58 bij Shell Arnemuiden
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij het Shell-tankstation langs de A58 bij Arnemuiden is zondagavond een brandje ontstaan in een bestelbusje.


De inzittenden van de auto merkten rond 18.55 uur op dat er rook kwam uit hun voertuig. Ze hadden op een golfbaan deelgenomen aan een barbecue. Toen deze was afgelopen hadden zij twee barbecues, drie gasflessen en wat plastic kratten in hun busje geladen.

Nadat ze de brand hadden opgemerkt stopten ze de auto en werd een eerste bluspoging ondernomen. Medewerkers van het tankstation hebben direct enkele pompen afgesloten.
De brandweer van Arnemuiden nam het bluswerk over. Het snelle ingrijpen kon voorkomen dat de auto zelf ook vlam vatte.

Een schadebedrag is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-12-2008 om 20:41)
VERVOLG Die gasflessen kwamen idd uit de bus, maar waren niet gevuld (toch nog wel een groot risico). Het mooiste was dat er mensen dachten dat ze nog wel gas konden tanken, omdat dat 'wel' 20 meter van de brand af was. Gelukkig is het goed afgelopen, ook omdat de man niet ging tanken. (3/3)
Anoniem (15-12-2008 om 20:39)
VERVOLG De mensen in de auto wisten niet dat er iets brandde achterin auto. Als ze niet waren gestopt, dan was het wellicht slecht afgelopen. De medewerkster en de bestuurder van de bus hebben was na het uitstappen vernomen dat er rook uit de auto kwam. De brandweer was er binnen 3 minuten (2/3)
Anoniem (15-12-2008 om 20:36)
De beste mensen kwamen aanrijden met de auto om wat te kopen in de shop. Bij het uitstappen van de auto kwam er zuurstof bij de auto en vormde zich rookontwikkeling. Op dat moment zijn de pompen stopgezet, 112 gebeld en een bluspoging ondernomen. (1/3)
K (15-12-2008 om 19:46)
Waarom reed de bestuurder niet door naar de parking achter het pompstation,nu heeft hij/zij een hele hoop mensen in gevaar gebracht wat niet nodig was. handigheid is helaas niet te koop,maar logies nadenken kan toch iedereen?toch?
Kees (15-12-2008 om 07:08)
Komen die gasflessen uit die huurauto? Zo ja dan is er een ramp uit gebleven voor het tankstation. Hoe dom, rook uit je auto, gasflessen als lading en dan stoppen tussen de brandstofpompen. Misschien is een kleine uitleg over gev. stoffen bij examen een idee.
Cor van Leeuwen (15-12-2008 om 05:09)
Zie ik het nu goed?? ze ontdekken een beginnende brand en stoppen dan precies bij een benzinepomp, volgens mij ook niet echt handig!!
Cookie-instellingen beheren