Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Bejaarde slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 14-12-2008, 22.05 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - In Kloetinge is zaterdagavond een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

De vrouw was 's avonds alleen in haar woning aan de Brederodestraat toen er rond 20.15 uur werd aangebeld. De vrouw deed open en aan de deur stond een vrouw die zich voordeed als een medewerkster van Zorgstroom.


Met een smoesje kwam de dame de woning binnen. Ze vroeg om
een papiertje om wat op te schrijven. Terwijl de bejaarde vrouw op
zoek ging naar een papiertje kwam er nog een vrouw binnengelo-
pen. Nadat beide vrouwen even later de woning weer verlieten,
bleek de portemonnee van de bejaarde vrouw te zijn weggenomen.


Van de daders ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roel (15-12-2008 om 23:59)
Dapper hoor, jullie zullen wel heel erg trots op jezelf zijn om zo'n oude dame te beroven. Ik hoop dat jullie een keer een vent van mijn postuur treffen...
Werken (15-12-2008 om 19:14)
Gingen ze maar eens werken bij Zorgstroom, dan hadden ze nu niet hoeven stelen. Want met werken kun je ook geld verdienen!!!
Ik (15-12-2008 om 16:55)
Erg triest
Ina (15-12-2008 om 14:24)
Ik werk ook bij Zorgstroom, en het is verschrikkelijk dat sommigen onze naam misbruiken voor het oplichten van oudere mensen. Ik wens de mevrouw die het slachtoffer is geworden sterkte toe! Wij kunnen ons overigens altijd legitimeren!
Anja (15-12-2008 om 14:04)
Wat vreselijk laag om een oude vrouw te beroven. Mijn moeder zei altijd als iemand stal.................Dat hun handen er maar af mogen vallen............... Ben het er helemaal mee eens
J poppe (15-12-2008 om 14:04)
Zo iets moet je niet afdoen met een boete, maar eens zwaar straffen . er moet eens een einde komen aan dat crimineel gedrag, daar moet den haag eens wat aan doen in plaats van werkende burgers pesten.
Cookie-instellingen beheren