Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Dader verkrachtingszaak Terneuzen gearresteerd

Toegevoegd: 23-12-2005, 17.16 uur
Door: Maximaal Multimedia & Omroep Zeeland

TERNEUZEN - Politie Zeeland heeft rond middernacht een 23-jarige Terneuzenaar aangehouden voor verkrachting van een 17-jarig meisje bij de brug van Sluiskil op woensdag.

De man viel donderdagavond opnieuw een vrouw lastig in de buurt van dezelfde brug. Het slachtoffer heeft dat bij de politie gemeld en die is toen gaan surveilleren bij de brug. Daar werd de man op heterdaad betrapt toen hij opnieuw een vrouw lastigviel.

De man heeft inmiddels bekend. Meerdere vrouwen hebben zich gemeld na een oproep van de politie. Ook zij zijn door de man lastiggevallen. Vrijdag is de man in bewaring gesteld, meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren