Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 102 km

Brandweer haalt gewonde uit auto bij ongeluk

Toegevoegd: 24-12-2008, 00.22 uur
Brandweer haalt gewonde uit auto bij ongeluk
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft dinsdagavond in Middelburg de betrokkene van een ongeluk op de Walcherseweg uit zijn auto gehaald.
 
Volgens de politie reed de automobilist rond 22.10 uur met zijn voertuig tegen een lichtmast. Hierna botste de auto tegen een geluidswal en belandde het voertuig in een greppel. De Middelburgse brandweer heeft de gewonde, een 20-jarige Middelburger, bevrijd. Het slachtoffer is op een wervelplank met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Een getuige verklaarde aan de politie dat de betrokken auto tegen een andere auto was aangereden. De andere auto is niet aangetroffen en ook later heeft zich niemand gemeld. De bestuurder is met een hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis. Zijn bijrijdster, een 17-jarig meisje uit de gemeente Veere, kwam met de schrik vrij.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Een medewerker van energiebedrijf DELTA is ter plekke gekomen om de openbare verlichting weer te repareren. Deze was door de botsing deffect geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (25-12-2008 om 16:20)
Snelheid is in 99,99% van ALLE ongelukken niet de oorzaak. Belachelijke wegconstructies wel. drempels chicanes en andere onzinnige dingen waardoor je nog vaker je schokdempers kan vervangen. sommige drempels kan je nog niet eens met 5km/u nemen zonder zwaar letsel of schade op te lopen.
Shirley (25-12-2008 om 12:22)
Mensen ordelen altijd zo snel met te hard rijden, en dat is zo jammer steeds. Ik weet dat deze persoon nooit hard zal rijden, daar is het geen scheurneus voor. Maar gelukkig gaat het beter met hem, en dat is veel belangrijker dan de rest.
Middelburg (24-12-2008 om 16:05)
Beterschap hoop dat het snel weer goed komt
Labruyere (24-12-2008 om 09:07)
Als je bij daglicht de sporen ziet,denk ik dat het andersom is gebeurt. Bij het uitkomen van de snelheids remmer,het fietspad over geschoten een stuk talut mee gepakt, Terug over het fietspad ,lantaanpaal om en dan over de weg de greppel in. ( Je zal er maar fietsen)
Arjan (24-12-2008 om 08:57)
't was ineens wel erg donker voor de deur. Hoop dat die man het goed maakt nu.
Bewoner walcherseweg (24-12-2008 om 01:16)
Te hard gereden?? Misschien niet maar er zou zo langzamerhand is wat aan onze weg gedaan moeten worden op dat stuk gaat er nogal is een in de fout, puur omdat er veel te hard wordt gereden. Je moet hier is proberen over te steken.!!! Tip voor politie en gemeente controleer is een keer!!
Cookie-instellingen beheren