Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernielingen aan auto's en gokkast in Middelburg

Toegevoegd: 24-12-2008, 09.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn vannacht diverse auto's op het Damplein en een gokkast in een horecepand vernield. Er zijn vijf personen aangehouden.


De vijf vormden samen een groep die van de auto's speigels aan het ombuigen was. De vijf, afkomstig uit Roosendaal, Middelburg en Den Haag en tussen 16 en 18 jaar oud, werden door een getuige rond 00.30 uur aangewezen als zijnde de daders.

Alle jongens werden aangehouden en zijn verhoord op het bureau. Uit hun verklaringen bleek dat drie van de vijf de autospiegels hadden omgebogen, maar dat dit niet 'fataal' was geweest voor de spiegels. Zodoende kregen de jongens een bekeuring voor baldadigheid.

Bij een inbraak in een horecapand aan de Nieuwe Kerkgang werd ook een gokkast vernield. De dader(s) heeft/hebben een deur vernield om het pand binnen te komen. Er is op dit moment nog niet bekend wat er uit de zaak is weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (25-12-2008 om 16:26)
Nee agent, die klap met de honkbal knuppel op z'n hoofd was niet fataal. dat was baldadig. Gewoon opsluiten tot in het nieuwe jaar. dan kunnen ze op oud jaar tenminste ook niet slopen.
Zomaar (24-12-2008 om 19:12)
Het verwonderd me dat ze alleen een boete hebben gehad. Want dit gedrag getuigd niet van normaal functieoneren. Als je zomaar spiegels ombuigt, hoor je zomaar in een gesticht thuis. Die jongetjes zijn toch niet normaal, dat moet de politie toch zien.
Peter (24-12-2008 om 16:08)
Jammer hoor, dat ze altijd maar de mensen op kosten jagen, en als ze opgepakt worden worden ze ook na een boete vrijgelaten,ik zou ze toch maar eens een paar weken in de bak zetten,nu zijn het auto,s, wat wordt het straks. op zo,n moment mag je nog geen eigen rechter wezen ook.
Rob (24-12-2008 om 14:05)
"Uit hun verklaringen bleek dat ... de autospiegels hadden omgebogen, maar dat dit niet 'fataal' was geweest ... de jongens een bekeuring voor baldadigheid." Wanneer ze verklaart zouden hebben dat ze niets gedaan hadden, dan hadden ze waarschijnlijk een bos bloemen gekregen.
Jaap (24-12-2008 om 11:00)
Daar komen ze nog goed mee weg. als ik ze aan mijn auto spiegels zie ombuigen rijd ik ze plat
Cookie-instellingen beheren