Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sectie op dood meisje levert niets op

Toegevoegd: 24-12-2008, 17.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Sectie op het 8-jarige meisje dat gisteren in Vlissingen dood werd aangetroffen heef niets opgeleverd. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Naar aanleiding van de sectie is volgens de politie nog geen exacte doodsoorzaak vast te stellen. Er zijn geen duidelijke lichamelijke aanwijzingen die aangeven hoe het meisje is overleden. Wat hiermee wel duidelijk is geworden, is dat er tot op heden geen sprake is van een misdrijf, aldus de politie.

Er vindt nu nog een nader, diepergaand onderzoek plaats naar wat de doodsoorzaak kan zijn geweest. Dit zijn toxocologische en pathologische onderzoeken. De politie hoopt dat deze definitief uitsluitsel geven over hoe het meisje is komen te overlijden.

De politie denkt nog wel even nodig te hebben voordat de resultaten van deze onderzoeken bekend worden. Het lichaam van het meisje is inmiddels vrij gegeven.

Zie ook:
-
Onderzoek naar vondst dood meisje (8) (23-12-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (25-12-2008 om 10:32)
Wens de ouders en familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies weer een jong leven weggerukt. wees de helderste ster aan de hemel kleine meid. ouders we leven intens met u mee sterkte
Natascha (24-12-2008 om 20:05)
sterkte voor de nabestaanden
Doeterniettoe (24-12-2008 om 20:04)
Gister was de politie zeer snel met de(openbare) mededeling dat het om een niet natuurlijke dood ging,vandaag zijn ze wat minder snel met (openbare)excuses tov de begeleiders,dat lijkt mij het minste wat je kunt doen!!!! Veel sterkte voor een ieder die hier bij betrokken is!!!
Cookie-instellingen beheren