Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 357 km

Vrouw zwaargewond na straatroof Vlissingen

Toegevoegd: 25-12-2008, 12.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 53-jarige vrouw uit Vlissingen het slachtoffer geworden van een zeer gewelddadige straatroof.


De vrouw liep rond 01.00 uur over de Walstraat in haar woonplaats toen ze ter hoogte van het pleintje bij de Sint Jacobspassage werd aangesproken door een onbekende man. Na een stukje met de vrouw te hebben meegelopen ging de man, bij de Nieuwstraat een andere richting op.

Toen de vrouw In de Gravestraat liep werd plotseling, door dezelfde onbekende man gepoogd haar tas te stelen. Dit ging gepaard met erg veel geweld. Doordat de vrouw zich verzette en hard schreeuwde sloeg de man op de vlucht. De vrouw raakte zwaar gewond in haar gezicht.

Van de man is een summier signalement bekend. Het gaat om een getinte man van rond de 30 jaar oud met kort, zwart krullend haar en een normaal postuur.

De politie is op zoek naar personen die iets van de overval hebben gezien, de man en vrouw samen hebben zien lopen of kort voor of na de overval iets verdachts hebben opgemerkt. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mozes (29-12-2008 om 10:22)
@co: Het is inderdaad makkelijk om alles op het bordje van de politie te schuiven, maar dat zou niet gebeuren als ze dit soort zaken gewoon kunnen voorkomen... een kop met: Straatrover op heterdaad gepakt, staat toch veel beter op deze website
Co (28-12-2008 om 14:45)
Er is volgens mij nog nooit 1 crimineel/lafaard geweest die eerst wacht op de politie voordat hij zijn daden ten uitvoer brengt.................... of heb ik het nu helemaal mis? Niets is zo makkelijk om alles op het bordje van de politie te schuiven toch?
... (27-12-2008 om 15:10)
@Co: Ik probeer gewoon duidelijk te maken dat de politie een beetje doelloos mij stapvoets aan het achtervolgen waren die avond terwijl er een paar straten verderop een vrouw zwaargewond is geraakt bij een straatroof.
Mozes (27-12-2008 om 13:44)
De politie was rond die tijd wel in de buurt van de gravestraat maar had het inderdaad te druk met het "verjagen" van jongeren, jammer want er is genoeg echt tuig in deze verloederde stad..
Co (26-12-2008 om 14:34)
Misschien moet diegene die zijn reaktie geeft en commentaar heeft op de politie, zelf bij de politie gaan als hij/ zij het allemaal zo goed denkt te weten! Over 3 jaar ( opleiding) weet je dan misschien waar je over praat.. Succes met je sollicitatie!
... (25-12-2008 om 19:34)
Ik hoop dat de politie in Vlissingen is gaat nadenken dat ze is een keer de echte criminelen hier gaan oppakken dan groepen jongeren verjagen die een jointje roken in de stad of nog ergens gaan zitten na een avondje stappen e.d. Voorderest veel sterkte voor deze mevrouw.
Cookie-instellingen beheren