Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zeer ernstig mishandeld in Zierikzee

Toegevoegd: 26-12-2008, 10.55 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is donderdagavond een 18-jarige jongen uit die plaats ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij. Er zijn twee arrestaties verricht.


De 18-jarige werd rond 21.30 uur op de Raveloostraat in het gezicht geschopt door twee jongens van 14 en 15 jaar oud uit Zierikzee. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij gisteravond laat nog onder een scan moest. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond in het gezicht. De beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en hierna ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring Torentijd. Zij hebben nog geen verklaring afgelegd. 

De jongen heeft een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas en een gebroken neus opgelopen als gevolg van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kelly (28-12-2008 om 15:16)
Met die leeftijd kan je nog niet in dienst hoor. Ouders zijn verantwoordelijk voor het gedrag. Iedere goede ouder/opvoeder weet waar zijn/haar kind is behalve de ouders die er niet naar omkijken. Laat maar gaan, laat maar doen is de makkelijkste weg van opvoeden tegenwoordig. HER-OPVOEDEN!!
??? (27-12-2008 om 21:05)
@Mimicani : Wat een over-kansloze reactie zeg. Alsof de politie alleen maar boetes uitschrijft! En als de politie er toevallig in de buurt is, zou men dan elkaar nog verrot schoppen?? Denk het niet!
S. (27-12-2008 om 19:58)
Pffff hoe druf je dat in je mond te nemen anoniem??? met je begeleiding op professioneel nivo? ben je zelf wel hellemaal lekker. in het leger met die jongens. leren wat respect is. en je handen thuis houden zoals het hoort. deze jongens kunnen het niet met woorden af. dan maar slaan pfff laf zeg.
Pippeloen (27-12-2008 om 19:17)
Schandalig!!!!! Laat die twee jongens maar in de cel nadenken, liefst zolang alsdat die jongen nodig heeft om geheel te herstellen! En daarna de nodige behandelingen bij een psychiater want dit is gewoon het gedrag van iemand die niet spoort!!!!!
Kelly (27-12-2008 om 17:03)
Wijsheid? Hoe verzin je die naam want je bent helemaal niet wijs maar gewoon simpelweg DOM! Maakt niet uit wat er aan vooraf is gegaan! Kletsen thuis houden!!!! En dan met 2 man op 1 jongen WALGELIJK!!! EN NOG LAF OOK BAH BAH BAH!!!!
Anoniem (27-12-2008 om 15:05)
Zelfs al zóu het slachtoffer het zelf uitgelokt hebben op wat voor manier dan ook... men heeft nóóit het recht om zoiets een ander aan te doen. Het is toch te zot voor woorden dat het nooit meer bij een ordinair vechtpartijtje blijft maar men steevast doorgaat tot er écht letsel is aangedaan?!
Cookie-instellingen beheren