Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met wapenstok aangehouden in Goes

Toegevoegd: 26-12-2008, 11.00 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vannacht in Goes een man aangehouden die een wapenstok bij zich had terwijl hij bij een carwash stond.


De man, een 20-jarige uit de gemeente Noord-Beveland stond rond 00.05 uur bij de carwash aan de Van de Spiegelstraat. De agenten vonden dat, gezien het tijdstip, een beetje vreemd en besloten daarop de auto van de man te onderzoeken.

In de auto troffen de agenten een wapenstok aan. Omdat het bezit van een wapenstok bij wet verboden is de 20-jarige man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Van hem is een verklaring opgenomen. Het wapen is in beslag genomen.

Ook de auto van de verdachte is in beslag genomen. Hierin is uitgebreid onderzoek verricht. In de auto werd niets relevants meer aangetroffen. De auto is teruggegeven aan de verdachte. De man moest afstand doen van de wapenstok.

Hij had geen gegronde verklaring voor het feit dat hij de wapenstok in zijn bezit had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij is weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (27-12-2008 om 18:38)
We kunnen de discussie over de krik, houten stok en hondenketting opzij leggen. Als we ons nu eens afvragen of het normaal is dat je een wapenstok in je auto hebt liggen? Nee, dat is niet normaal en gelukkig bij wet verboden.
Peer (27-12-2008 om 17:37)
De lezers verzinnen wat af! Waar staat geschreven in het artikel dat de man zijn auto stond te wassen? In de reacties vind men het normaal om zo een wapenstok in de auto te hebben, wat is de volgende stap dan als dit al normaal is?
Henk (26-12-2008 om 21:25)
Pure intimidatie. even laten zien hoe stoer ze wel niet zijn en wat ze allemaal wel niet mogen. maar bij het zien van een echte crimineel rennen ze weg met de staart tussen de poten. Ik heb m'n auto ook wel eens om 2 uur 'snachts gewassen. maak maar vast een strafblad.ga op alcohol controleren ofzo
Andre (26-12-2008 om 20:37)
Al eens met een maglite tegen een voorruit bij een sloopauto geslagen? en bedenk daarna maar eens dat je die gewoon bij je mag hebben.... ja,ook voor zelfverdediging!!
Hennie (26-12-2008 om 18:59)
Inderdaad Joost, want de nacht is voor tuig en ongedierte!
Laguna (26-12-2008 om 18:17)
Heb zelf een hondenketting in de auto, zal oom agent vast geen bezwaar tegen hebben
Cookie-instellingen beheren