Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Containerbrand Zuidsingel Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2008, 14.41 uur
Containerbrand Zuidsingel Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag op de Zuidsingel in Middelburg een containerbrand geblust.


Jongens hadden rond 13.20 uur vuurwerk in de ondergrondse container gegooid waarna brand was ontstaan. De brandweer heeft de container vol laten lopen met water en zo het vuur gedoofd.

De politie heeft de gegevens genoteerd van de vermoedelijke dader(s).


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (1-1-2009 om 13:35)
Dus alsje jong bent mag je andermans eigendom vernielen? dat je het niet erg vindt ? laten ze het dan in hun eigen huis doen.
Beste iemand (1-1-2009 om 13:16)
Beste iemand, dan ben jij ook zwaar ziek toch. Want waar ligt de grens? Dan kun je ook wel huizen in de fik steken. Die prullebakken zijn van iemand hoor. Steek dan liever je eigen prullebak in de fik, dan gaat je huis misschien ook wel mee. Dan heb je echt een leuk vuurtje. ZIEK ZIEK ZIEK
Iemand (31-12-2008 om 20:43)
Sommige mensen vergeten dat ze zelf ook jong geweest zijn.. als ik klein was had ik al die prullebakken in de fik gestoken
Seiswegen (31-12-2008 om 17:48)
Ze moeten van de overheid de parkeerwachters is wat toezicht laten houden ,voordat alles gesloopt of in de brand gaat . en deze vandalen laten betalen voor hun schade pestlui.zo lost dit nooit op en wordt het alleen maar erger..en de cel in tot 2 jan .denken ze de volgende keer wel na.
Ziek (31-12-2008 om 17:14)
Wat ziek is dit toch he, WAAROM moet die container nou in brand???? Dat wilt de politie dus ook graag weten. Gek he!! Ik hoop dat de politie er werk van maakt, en het zielige persoontje die dit heeft gedaan laat opdraaien voor de kosten.
Cookie-instellingen beheren