Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pepperspray ingezet voor aanhoudingen

Toegevoegd: 03-01-2009, 22.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 31-jarige man uit Bergen op Zoom is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn auto aangehouden.

De man werd tijdens een controle in de Westerstraat staande gehouden. Uit een ademanalyse bleek dat de man te veel gedronken had en kreeg een rijverbod van zeven uur.


Rond vijf uur zagen agenten de man toch weer rijden op de Grote Markt in Goes. In de auto zaten ook twee inzittenden, een 27- en een 29-jarige, eveneens afkomstig uit Bergen op Zoom. De agenten gaven de man een stopteken, wat hij in eerste instantie negeerde. Even verderop stopte hij en lieten de agenten hem blazen. Dit mislukte waarop hij mee moest naar het politiebureau.


Hier waren zijn maten het niet mee eens en werden agressief richting de agenten. Van de agenten moesten zij afstand houden maar hieraan gaven zij geen gehoor. Ze belaagden de agenten waarop zij middels pepperspray en de inzet van een politiehond ook zijn aangehouden en zijn meegenomen naar het politiebureau.

De drie zijn na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (6-1-2009 om 10:59)
Wat zijn dat toch allemaal voor waardeloze figuren die denken dat ze boven de wet leven! een bootcamp voor een kleine heropvoeding lijkt me wel wat, alhoewel allemaal zo rond de 28 jaar dan is er toch iets mis gegaan jaren eerder.misschien moeten we dan van opvoeden spreken. goed werk politie
Marielle (5-1-2009 om 08:56)
Goed werk van de politie
Cookie-instellingen beheren