Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

WZE vraagt mening van burgers over fietspaden

Toegevoegd: 06-01-2009, 11.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het waterschap doet momenteel onderzoek naar de mening van burgers over onder meer de veiligheid van fietspaden.

Het waterschap wil graag weten wat er goed is en wat er beter kan bij het aanleggen en onderhouden van zijn fietspaden. Mensen kunnen aangeven hoe ze denken over de veiligheid op de fietspaden, of ze het comfortabel genoeg vinden en of ze ergens vinden dat er fietspaden ontbreken. Door deze informatie te verzamelen hoopt het waterschap in te kunnen spelen op de wensen van de gebruikers.


Het zogeheten klanttevredenheidsonderzoek wordt online uitgevoerd.

Deelnemers kunnen een navigatiesysteem voor hun fiets winnen. Ook maken ze kans op een fietscomputer. De vragenlijst staat op www.wze.nl. Mensen zonder internettoegang kunnen via 0118-621000 een schriftelijke enquête aanvragen.

Het invullen van de vragen neemt volgens het schap enkele minuten in beslag. De vragenlijst blijft tot en met 30 januari staan. Daarna gaat het waterschap met de resultaten aan de slag en is de vragenlijst niet meer toegankelijk. De resultaten van het onderzoek maakt het waterschap rond juni bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Provoost (7-1-2009 om 18:33)
Na het snoeien van bomen langs fietspaden wordt er nu slecht schoongemaakt. Dat vind ik dat het beter kan. Eventuweel erna vegen. Meer werk maar wel beter.
Jan (6-1-2009 om 14:30)
Fietspaden zijn meest goed te berijden. Maar, de horden jongelui die zich naar school begeven, vertonen soms zeer hinderlijk gedrag. Als je ouder bent is er niet altijd goed tussendoor te laveren. En dat zal nou net geen taak zijn voor WZE. Maar die kunnen wel wat bereiken bij juiste instanties.
Cookie-instellingen beheren