Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beelden van overvallers vrijgegeven

Toegevoegd: 07-01-2009, 13.31 uur
Door: Anne Goudzwaard
OOST-SOUBURG - De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van één van de betrokkenen bij een overval in Oost-Souburg.


De beelden, van de overval in de Dongestraat op zondagavond 2 november zijn gisteren en vandaag getoond in het tv-programma 'Opsporing Verzocht'. Ook zijn ze te bekijken op de website van de politie.

Op de bewuste avond was de bewoner, een 64-jarige man, alleen in zijn woning en zat televisie te kijken toen er rond 19.20 uur werd aangebeld. Bij het openen van de voordeur werd hij meteen overmeesterd door een drietal personen van normale lengte die vervolgens zijn woning binnendrongen.

 
Bij de overval zijn bankpasjes buitgemaakt. De politie heeft bewakingsbeelden met daarop vermoedelijk één van de daders. De beelden zijn hier te vinden.

Als iemand deze man herkent of meer informatie heeft over deze overval, dan kan men de politie bellen 0900-8844. Wil men liever anoniem blijven, dan kan men Misdaad Anoniem bellen 0800-7000.
 
Zie ook:
- Gewonde bij gewapende overval Oost-Souburg (03-11-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (7-1-2009 om 18:53)
Ik geef je groot gelijk. Slaat echt helemaal nergens op. Blijf gewoon van andermans spullen af! Maar vind het al wel goed dat de foto's zijn vrij gegeven ;)
Marinet (7-1-2009 om 18:28)
Gelukkig dat we nu de beelden kunnen zien op televisie van de laf hartige personen die zo iets doen,de hoogste straf is nog te laag.
K (7-1-2009 om 17:11)
Ik ben het helemaal met souburger eens,laat heel nederland maar weten wie er de criminelen zijn,dit werkt ook preventief,als je een crimineel erkent loop je er wel met een grote boog omheen zodat je niet zijn slachtoffer wordt!
Bromsnor (7-1-2009 om 16:05)
Inderdaad, uit huis zetten, strafblad geven en indien mogelijk het land uitzetten!
T (7-1-2009 om 15:48)
Tja, als je goed rondkijkt in souburg dan weet je precies bij welke vervelende hangjongeren je de dader moet zoeken. weet wel 100% zeker dat hij daar tussen zit!
Souburger (7-1-2009 om 13:56)
Zulke idioten moeten gelijk met hun gezicht op televisie,en laat ze dan ook maar vertellen waar ze wonen,en zulke idioten ook gelijk uit hun huis zetten zonder pardon.
Cookie-instellingen beheren