Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Bus met passagiers van de weg door onwelwording

Toegevoegd: 07-01-2009, 16.23 uur
Bus met passagiers van de weg door onwelwording
Door: Anne Goudzwaard
SINT-MAARTENSDIJK - Op de Nieuwe Postweg bij Tholen is vanmiddag een buschauffeur van de weg geraakt nadat hij achter het stuur onwel was geworden.


De bestuurder van de bus werd rond 12.25 uur onwel tijdens de busrit en heeft een noodoproep naar Connexxion moeten doen. Er waren twee ambulances ter plaatse. De buschauffeur is afgevoerd naar het ziekenhuis en hij maakt het naar omstandigheden goed.

Er zaten dertig passagiers aanwezig in de bus , iedereen bleef ongedeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (8-1-2009 om 20:38)
Volgens mij heeft die bus een flinke klapper gemaakt met die greppel ertussen!
Inge (7-1-2009 om 18:20)
Zo dan heb je geluk zeg, zekers als er ook nog een greppeltje ligt. Gelukkig is er verder niemand gewond geraakt. Veel beterschap aan de busschaufeur en de passagiers hopelijk komen die een beetje bij van de schrik.
Marinet (7-1-2009 om 18:16)
Gelukkig dat de chaffeur van de bus die melding heeft kunnen maken,en is gelukkig goed afgelopen, maar wel een angstig moment voor de passagiers.
Hanneke (7-1-2009 om 16:56)
Gelukkig geen van de passagiers gewond, nu maar hopen dat het met de chaffeur ook goed komt. in ieder geval veel sterkte en beterschap
Tommy (7-1-2009 om 16:46)
Gelukkig eens een bericht met een goede afloop! :)
Cookie-instellingen beheren