Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto uitgebrand in Souburg

Toegevoegd: 11-01-2009, 21.53 uur
Gestolen auto uitgebrand in Souburg
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een autobrand aan de Bermweg in Oost-Souburg.

De brand werd rond rond 21.00 uur ontdekt in het parkje bij de skatebaan. De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand.


Na een half uur was de brand geblust. De auto is vermoedelijk zaterdag gestolen op de Meanderlaan in Middelburg. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kidd (12-1-2009 om 19:00)
Mijn auto is 2 maanden geleden gestolen op de zelfde plaats als deze auto dus ik weet hoe je je eigen voelt behoorlijk k...... dus he sterkte ermee
Bart (12-1-2009 om 12:51)
Ik ree erlangs op me scooter toen ik de daders zag, Heb de brand gemeld en heb verklaring afgelegt aan een agent van wat ik heb gezien van de jongens, hoop dat ze er wat aan hebben en dat ze hun te pakke krijgen.
Ouafae (12-1-2009 om 11:10)
Het was mijn auto en ik baal ontzettend! Het zat helemaal vol met mijn zoontje's spullen: speelgoed, kinderwagen en de cd-speler/autoradio. Ik hoop echt dat ik er achter kan komen wie dit heeft gedaan.. En voor de daders wees trots op jullie zelf want jullie hebben weer iemand kapot gemaakt
Jan van Souburg (12-1-2009 om 08:42)
Voor de daders, goed gedaan stelletje walgelijke figuren. De auto waarschijnlijk WA verzekerd, dit is niet gedekt dus de verzekering betaald niet uit. Voor de eigenaar(es) auto weg en geld weg dus flink gedupeerd. En dit alleen maar voor, kijk mij eens cool zijn. STELLETJE LOSERS!
Ronald (11-1-2009 om 23:01)
Weer een fiat!!!!! zouden het de zelfde personen weer zijn van een tijd gelden????
Rara (11-1-2009 om 22:35)
Owjah de bijrijder maakte fotos of filmde het met tel toen de bestuurder meerdere malen tegen de boom botste die gene die het filmde zou ik zo weer herkennen als ik um zie. dus wie weet komt het nog uit. ik hou me oogjes open zodat de eigenaar op kosten van de daders een ander autotje kan halen
Cookie-instellingen beheren