Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsverslaafde gepakt voor oplichting

Toegevoegd: 12-01-2009, 11.46 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft vrijdag een 29-jarige drugs-
verslaafde aangehouden opgepakt wegens oplichting.

De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, was de afge-
lopen twee maanden in Oost-Souburg en Vlissingen actief. Hij
troggelde geld bij mensen af door een zielig verhaal te vertellen.
Zo belde hij bij mensen aan en verteld dat hij geld nodig had voor
bijvoorbeeld het kopen van benzine of een treinkaartje.


Bij de politie zijn tot nu toe zeven gevallen bekend van de oplichting. Het is echter niet geheel uitgesloten dat ook andere mensen het slachtoffer zijn geworden van de man, die volgens de politie het geld nodig had voor zijn drugsverslaving.

 
De oplichter is in verzekering gesteld.


Zie ook:
- Vrouw opgelicht in Vlissingen (04-01-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
If u would know 2 (14-1-2009 om 20:11)
Ook jij ziet het niet goed, hij heeft onrechtmatig geld verkregen, door te LIEGEN over de bestemming van het geld. Ben je zo dom, of doe je zo dom?? Nee, hij heeft niet gestolen maar gelogen. Maar ook als je liegt, dan steel je. If u would know!!!!!
If u would know (13-1-2009 om 13:18)
Harddrug.t is troep..maaar!!,die gozer heeft aan de deuren gebeld en GEVRAAGD.dit is geen overtreding.ook heeft ie niet ingebroken.denk daar maar s over na.je licht pas iemand op als je iemand een wederdienst beloofd en vervolgens niet doet.Balkenende en zooitje,dat zijn oplichtersdagelijks actief
Matthijs (13-1-2009 om 12:36)
Deze jongen kon er zelf niet meer uitkomen en kan nu eindelijk geholpen worden. Helaas zijn er mensen gedupeerd omdat zij hem wouden helpen. De mensen die nog geen aangifte hebben gedaan raad ik aan om dat wel te doen. Zo kan men, de justitie, inzien dat het om een serieus probleem gaat.
Nickey (13-1-2009 om 00:27)
Als iemand om benzine geld vraagt en het blijkt voor drugs te gaan is het gewoon oplichting. En ja meneer van Souburg, nog steeds zijn er mensen met een goed hart. Dat zie ik bij u nog steeds niet. Het is alleen jammer dat er misbruik van gemaakt wordt.
Kees (13-1-2009 om 00:27)
What the fuck heeft hier afkomst mee te maken je bent zlef gewoon fucking dom als je iemand geld geeft die je niet kent dus wat boeit het wat voor afkomst hij heeft en wat is er zinnig aan om ze naam te melden alsof je hem dan gaat opzoeken moet je eens proberen mafketels
B. (12-1-2009 om 20:20)
Stealth, Schizofreen kun je worden van lang drugsgebruik...... Het is en blijft nog altijd de keuze van de gebruiker na de eerste keer. Ga ik er mee door of niet....Dus ieder vooroordeel tegen drugsgebruikers is aannemelijk. Er is al genoeg leed veroorzaakt door die troep. Slachtoffers veel sterkte
Cookie-instellingen beheren