Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Jongen in Tholen aangereden door bus

Toegevoegd: 18-01-2009, 23.27 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een 13-jarige fietser uit de gemeente Tholen is zaterdag gewond geraakt nadat hij in botsing was gekomen met een bus.


De jongen fietste rond 18.30 uur over de Hogeweg toen hij vlak voor de bult werd ingehaald door een lijnbus die werd bestuurd door een 47-jarige man uit Oude Tonge. Tijdens het passeren werd de fietser licht geraakt door de bus. Hij kwam hierdoor ten val en belandde in de berm.

Volgens de buschauffeur had hij de jongen niet zien fietsen omdat hij werd verblind door het licht van een tegenligger die net van de bult kwam afgereden. De jongen werd door de buschauffeur tot aan de bushalte aan de Oud Vossemeersedijk meegenomen.
 

Zijn ouders werden in de tussentijd in kennis gesteld. De jongen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Vermoedelijk heeft hij bij zijn val zijn arm gebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gelukkig (19-1-2009 om 19:46)
Gelukkig vallen de verwondingen mee voor de jongen. Desalniettemin veel sterkte met je genezing jongen. Laat dit een leerschool voor beiden wezen, dat je altijd zo vreselijk alert moet blijven in het verkeer. Als je verkeersdeelnemer bent, heb je levens in je handen, en wees daar zuinig mee.
Cookie-instellingen beheren