Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Drijvende woning Veerse Meer losgeslagen

Toegevoegd: 19-01-2009, 10.06 uur
Drijvende woning Veerse Meer losgeslagen
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - De drijvende modelwoning op het Veerse Meer is in de nacht van zaterdag op zondag losgeslagen en op de glooiing terecht gekomen.


Medewerkers van het Waterschap Zeeuwse Eilanden hebben het drijvende huis samen met vrijwilligers van het KNRM-station Veere weer op zijn plaats gelegd.

De woning, ontworpen door architect Piet Boon, ligt sinds juli op het water nabij de Veersegatdam. Het huis is dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur te bezichtigen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ollie (21-1-2009 om 00:05)
Goeie reclame voor www.wonenophetwater.nl zoals op het spandoek te zien is. Stond tijdje terug een artikel over in de pzc. Lijkt me dat het concept mss nog een beetje aangepast moet worden? maar idd motortje erop en als je je buren beu bent gewoon andere opzoeken.
Ronald (20-1-2009 om 12:34)
"De beste stuurlui staan aan wal" Daarom mijn woning ook. Laat water water zijn, daar kan iedereen van genieten met vissen, surfen, zemmen, zeilen, duiken etc. Waarom ook dit weer volgebouwd moet worden? Cluster alle nieuwbouw samen in woonsteden. En laat de buitenruimte een groene ruimte.
Peter (19-1-2009 om 17:28)
Gezien de fotos lijkt me dat het spul nog intact is, best wel handig , paar roeiriemen erbij of een motortje en je kan met je eigen huis bij de buren op visite, alleen te hopen dat je niet richting somalie afdrijft. Zie de koppen in de krant al... Zeepiraten kraken woning
BenH (19-1-2009 om 16:54)
En beste Lucien hoe is het gebeurd dan?
Koning koos (19-1-2009 om 16:33)
Snap sowieso niet dat die woning daar moet/mag liggen. ben benieuwd of de eigenaar liggeld moet betalen, t zal wel van onze belastingcentjes betaald worden. Maar dit bewijst m.i. dat ze niet geschikt is voor Zeeland...
Hans (19-1-2009 om 15:53)
Leuk, een motortje erop en je vaart de hele wereld rond
Cookie-instellingen beheren