Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijfde BOB Dineractie donderdag van start

Toegevoegd: 20-01-2009, 12.55 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Donderdag gaat voor de vijfde keer op rij de Zeeuwse BOB-dineractie van start. In ruim honderd restaurants, verspreid over de hele provincie, kunnen BOB's een dinerbon winnen van 50 euro.


Wanneer tijdens het eten bij een deelnemend restaurant vooraf kenbaar wordt gemaakt wie die avond de BOB is, kan hij of zij kans maken op de dinerbon.

Na afloop van het etentje wordt gecontroleerd of de BOB inderdaad BOB is gebleven. Is dat het geval, dan moet een antwoordkaart worden ingevuld om mee te dingen naar de prijs.



Elk deelnemend restaurant geeft één bon weg. De deelnemende etablissementen liggen verspreid over de hele provincie: van A (Axel) tot Z (Zierikzee), overal zijn restaurants die meedoen aan de actie, welke wordt georganiseerd door het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ). De deelnemende restaurants zijn te herkennen aan de speciale deelnemersposter aan de ingang van het restaurant.

De BOB-dineractie wordt alleen gehouden in Zeeland. Volgens het ROVZ is de provincie daarin uniek. “Noch in Nederland, noch in enig ander BOB-land zijn restaurants op deze manier betrokken bij de voorlichtingscampagne over BOB en dus tegen rijden onder invloed”, aldus de organisatie.

De uitslag van de dineractie zal eind april bekend worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bob (20-1-2009 om 19:25)
Ze moeten niet alleen zo"n actie doen maar op elke hoek een politieman om te laten blazen dat is pas een actie
Cookie-instellingen beheren