Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer man overvallen in eigen woning Terneuzen

Toegevoegd: 20-01-2009, 17.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In een woning in de P.C. Hooftstraat in Terneuzen is zondagavond een man overvallen door twee onbekenden. De man is niet gewond geraakt.


De man merkte rond 21.40 uur dat er iemand bij zijn deur stond. Op het moment dat hij zijn deur een klein stukje had geopend drongen twee mannen bij hem de woning binnen. Terwijl hij bedreigd werd en de mannen doorzochten zijn woning.

Uit de woning is onder meer beeldapparatuur en een onbekend geldbedrag meegenomen. Toen de twee hun buit binnen hadden gingen zij er weer vandoor.
 
 

Nadat de twee hun buit binnen hadden zijn ze weer vertrokken. De politie heeft meteen na de melding van de overval een buurtonderzoek gedaan. Omdat hier niets uit voort kwam, wil de politie eventuele getuigen verzoeken zich te melden.

Als er mensen zijn die ook maar iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot de daders en/of de overval worden zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of te bellen met 0900-8844.
 
De afgelopen tijd hebben meer soortgelijke overvallen plaatsgevonden in de provincie. Vorige week vond nog een overval plaats in de Oosterscheldestraat in Middelburg. Of de zaken met elkaar in verband staan is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dlmaartje (22-1-2009 om 01:22)
Ten eerste diep triest wat er gebeurt allemaal met die mensen, iedereen moet met z'n poten van andermans spullen afblijven.Maar weet je wat het gelul is, als je een keer hulp nodig heb dan is er dus niemand die open doet. En dat hebben we dan te danken aan deze (vrije) maatschappij.
TIP (21-1-2009 om 14:53)
De oplossing is simpel 1) een spionetje in de deur 2) een ketting op de deur 3) niet opendoen na 10 uur als je niemand verwacht. 4) opletten hoe iemand eruit ziet !!! iemand met een lekke band die zijn band op wil pompen zal heus zn zonnebril+petje afzetten..
Marina (20-1-2009 om 21:30)
Ik snap niet dat mensen hun deur nog open doen na het invallen van de avond. Het gebeurd nu zo dikwijls en toch gaan mensen nog kijken. Ik zou direct de politie bellen en naar ze roepen dat als ze niet onmiddelijk weg gaan dat ik de politie bel.
Piet (20-1-2009 om 18:45)
De daders moeten maar eens tien jaar achter de tralies!!! Moet er toch niet aan denken dat ze bij je binnen dringen... Kom maar eens bij mij, de hond zal ervan genieten. haha
MotoRob (20-1-2009 om 17:54)
Als je deze berichten lees dan durf je toch de deur niet meer open te doen als je niet weet wie er voor staat?
Frans 1 (20-1-2009 om 17:23)
Ik heb een buitenlamp met bewegingsmelder en een spionkijkertje in de deur.Kan ik ieder aanraden want als het donker is en ik niet weet wie er voor de deur staat wordt niet opengedaan.
Cookie-instellingen beheren