Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaar beschonken man rijdt door na botsing

Toegevoegd: 23-01-2009, 09.16 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - De politie heeft donderdagavond een man aangehouden wegens het doorrijden na een aanrijding.


De automobilist, een 21-jarige man uit de gemeente Borsele, was rond 23.50 uur op het Kerkplein in Ovezande met zijn auto tegen een geparkeerd staande auto gereden. Deze schoof vervolgens door tegen een geparkeerd staande bestelauto.

De 21-jarige ging er na de botsing direct van door. De eigenaar van de bestelauto, een 60-jarige man uit de gemeente Borsele zag het geheel gebeuren, pakte snel een andere auto en zette direct de achtervolging in.
 
 

Op de Bloemenstraat kon hij de 21-jarige tot stoppen dwingen. De politie heeft de man vervolgens aangehouden. Uit ademanalyse bleek dat de 21-jarige ruim 3,6 keer te veel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De auto waar de 21-jarige tegenaan botste is vermoedelijk total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (23-1-2009 om 17:49)
Goede actie van de gedupeerde, voor hetzelfde geld was de dader niet meer te achterhalen en gaat hij vrijuit
Cookie-instellingen beheren