Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 431 km

Ambulance met spoed heeft botsing

Toegevoegd: 23-01-2009, 19.55 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Een ambulance die met spoed over de Goesestraatweg bij 's-Gravenpolder reed is daar vrijdag in botsing gekomen met een auto.


De ambulance, welke werd bestuurd door een 48-jarige man uit Goes, reed rond 14.00 uur met optische licht- en geluidssignalen over de bovengenoemde weg. Verschillende voertuigen weken voor de ambulance uit.

Een voertuig dat naderde vanuit de tegenovergestelde richting kwam vanuit stilstand echter ineens de weg oprijden. Hierdoor moest de ambulance uitwijken naar rechts. Daardoor botste de ziekenauto op de auto van een 40-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal die stilstond. Er was alleen materiële schade.

De bestuurder, die vanuit stilstand ineens de weg opreed is doorgereden in de richting van Goes. De auto van de vrouw raakte beschadigd. De politie is op zoek naar degene die plotseling de weg opdraaide. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (24-1-2009 om 16:49)
IDD altijd krijgen de jongeren de schuld echt niet elke jongere rijd met keiharde muziek hoor. Denk ff na voor je wat zegt!!!!
Ver0 (24-1-2009 om 14:13)
Zo jammer, dat bij zo goed als elk item, er een discussie ontstaat over de dader(s)/slachtoffer(s)en dan vooral over de jongeren. WAAROM? gaat het daarom??.. NEE!! ik vind het behoorlijk irritant worden! Kappen er mee dus!
Kees (24-1-2009 om 12:01)
Ambufan/ ik denk dat het de 19108 was. kun je ongeveer nakijken op p2000. maar is dat belangrijk of zo? je kunt beter vragen hoe het met de patient is.
Frans 1 (24-1-2009 om 11:15)
Ik dacht dat Iemand wel zou weten dat lawaai en geluid ook een onderdeel zijn van het milieu.Men is nooit te oud(of te jong) om te leren.
Peter (24-1-2009 om 10:49)
Mensen ik heb het zelf gezien hoe het is gebeurd, en het was geen jongere met harde muziek aan hoor!! Het ging ook heel apart eerst ging die auto helemaal opzij het gras in, en daarna ging hij weer de weg op en reed hij weg!!
William (24-1-2009 om 07:00)
Kijk dit is misschien geen slimme aktie, maar is er al aan gedacht dat je ze in een nieuwere auto amper hoort omdat ze zo goed zijn geisoleerd. En ook een probleem is dat als je ze hoort, dat je vaak ook niet weet waar ze vandaan komen! Daar is nu een test mee. Niet gelijk op jongeren schuiven!
Cookie-instellingen beheren